Varaus ja peruutusehdot

Aluksella on hyvin rajoitetusti paikkoja, joten emme valitettavasti pysty vastaanottamaan ei-sitovia varauksia. Sitova varaus tehdään ostamalla matkalippu, jonka yhteydessä varataan myös laivalta itselle sopivin hytti. Verkkokaupassa valitaan ensin matkaosuus (tai osuudet), jonka jälkeen valitaan henkilömäärä sekä hytti. Lopuksi matka maksetaan verkkokaupassa. Varaus astuu voimaan vasta kun maksu on maksettu. Palautamme kuitenkin 50 % maksetusta summasta peruutuksen yhteydessä, mikäli peruutus tapahtuu vähintään 20 päivää ennen risteilyä.

Matkalipun hintaan kuuluu ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), opastukset, verot sekä kaikki muut maksut. Vesi kuuluu hintaan. Alkoholijuomia ja virvokkeita voi joko tuoda itse mukanaan tai ostaa laivan ravintolasta. Anniskelualue rajoittuu laivan ravintolakerrokseen, ruokailun yhteydessä ei siis voi nauttia itse tuotuja alkoholijuomia.

Tarkemmat varausohjeet löytyvät itse verkkokaupasta.

Peruutusehdot

Kauppa on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli risteilyosuus perutaan varustamon johdosta, palautetaan rahat täysimääräisesti asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Asiakkaalle ei kuitenkaan korvata muita mahdollisia kuluja kuin risteilylippu, esimerkiksi junalippuja tms. ei tässä tapauksessa korvata.

Mikäli itse risteilystä tai sen osa-alueista on reklamoitavaa, varustamo korvaa asiakkaalle menetykset erillisen taulukon mukaisesti. Varustamo ei ole korvausvelvollinen, mikäli risteily saapuu myöhässä satamaan esimerkiksi sään, sairauden tai konevian takia eikä ole korvausvelvollinen siinä tapauksessa, että reittiin merkittyyn saareen ei päästä sään tai muun ongelman takia ja reittiin tämän seurauksena tulee muutoksia. Risteily voidaan perua ja rahat palauttaa, mikäli osallistujamäärä on äärimmäisen alhainen.